Drukuj menu

02 grudnia - 06 grudnia

  • Poniedziałek

  • Zupy: krem z pomidorów / zacierkowa

    • 4,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka w sosie orientalnym

    • 13,00 zł
  • Kotlet mielony

    • 13,00 zł
  • Schab pieczony w sosie myśliwskim

    • 13,00 zł
  • Risotto z grzybami leśnymi i pieczonymi burakami

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonych ogórków, bukiet sałat, brokuły z wody

  • Wtorek

  • Zupy: koperkowa / żurek z jajkiem

    • 4,00 zł
  • Potrawka z kurczaka z warzywami

    • 13,00 zł
  • Faszerowane udko kurczaka w otulinie z boczku

    • 13,00 zł
  • Pieczona szynka w sosie rozmarynowym

    • 13,00 zł
  • Lasagne ze szpinakiem

    • 12,00 zł
  • surówki: z czerwonej kapusty, koperkowa, bukiet jarzyn blanszowanych

  • Środa

  • Zupa: solferino / flaczki

    • 4,00 / 7,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka w serowej panierce

    • 13,00 zł
  • Żeberka pieczone w sosie śliwkowym

    • 13,00 zł
  • Farfalle z sosem carbonara

    • 13,00 zł
  • Ryż zapiekany z jabłkami

    • 12,00 zł
      •  

       
  • surówki: z pekińskiej kapusty, marchewka z porem, buraczki na ciepło

  • Czwartek

  • Zupy: ogórkowa / gulaszowa z makaronem

    • 4,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka w sosie kurkowym

    • 13,00 zł
  • Bitka karkowa w sosie własnym

    • 13,00 zł
  • Chili con carne

    • 13,00 zł
  • Papryka faszerwowana

    • 12,00 zł
  • surówki: colesław, domowa, mini marchewka karmelizowana z miodem

  • Piątek

  • Zupa: pieczarkowa / meksykańska

    • 4,00 zł
  • Dorsz panierowany w panco

    • 14,00 zł
  • Trybowane udko kurczaka w marynacie sojowej

    • 13,00 zł
  • Gulasz z szynki a la strogonoff

    • 13,00 zł
  • Racuchy z jabłkami

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonej kapusty i marchewki / bukiet zielonych sałat / fasolka szparagowa z masłem ziołowym