Drukuj menu

20 maja - 24 maja

  • Poniedziałek

  • Zupa: rosół z makaronem

    • 4,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka zapiekany z cukinią

    • 12,00 zł
  • Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym

    • 12,00 zł
  • Gulasz po węgiersku

    • 12,00 zł
  • Kotlet wegetariański

    • 12,00 zł
  • surówki: pekińska z jabłkiem / mizeria / marchewka z groszkiem

  • Wtorek

  • Zupa: ogórkowa

    • 4,00 zł
  • Kurczak orientalny

    • 12,00 zł
  • Kotlet mielony nadziewany pieczarkami

    • 12,00 zł
  • Szynka w sosie chrzanowym

    • 12,00 zł
  • Warzywne curry

    • 12,00 zł
  • surówki: marchewka por / mix sałat / bukiet warzyw

  • Środa

  • Zupa: kapuśniak

    • 4,00 zł
  • Grillowana pierś z tzatzikami

    • 12,00 zł
  • Karkówka w sosie paprykowym

    • 12,00 zł
  • Lasagne z mięsem i szpinakiem

    • 12,00 zł
  • Gołąbek z kaszą i grzybami

    • 12,00 zł
      •  

       
  • surówki: mizeria / z białej kapusty / buraczki na ciepło

  • Czwartek

  • Zupy: krem z cukinii / barszcz ukraiński

    • 4,00 zł
  • Pieczone udko kurczaka po staropolsku

    • 12,00 zł
  • Eskalopki z indyka w sosie ze świeżych pomidorów i bazylii

    • 12,00 zł
  • Kotlet szwajcarski z serem

    • 12,00 zł
  • Leniwe

    • 12,00 zł
  • surówki: z czerwonej kapusty / z kiszonych ogórków / młoda kapusta

  • Piątek

  • Zupa: barszcz biały

    • 4,00 zł
  • Pierogi z truskawkami

    • 12,00 zł
  • Panierowany filet z dorsza

    • 13,00 zł
  • Gulasz a la strogonow

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonej kapusty i marchewki / marchewka- por / kalafior blanszowany