Drukuj menu

06.04-10.04

  • Poniedziałek

  • Zupy: Pieczarkowa z makaronem

    • 4,00 zł
  • Kurczak po chińsku

    • 13,00 zł
  • Kotlet schabowy w serowej panierce

    • 14,00 zł
  • Penne ze szpinakiem

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonych ogórków, colesław, fasolka szparagowa

  • Wtorek

  • Zupy: Barszcz ukraiński

    • 4,00 zł
  • Antrykot z piersi kurczaka

    • 13,00 zł
  • Gołąbek w sosie pomidorowym

    • 13,00 zł
  • Kapusta faszerowana kaszą gryczaną i pieczarkami

    • 12,00 zł
  • surówki: bukiet sałat, z czerwonej kapusty, kalafior na parze

  • Środa

  • Zupa: Jarzynowa

    • 4,00 zł
  • Pieczone udko kurczaka po staropolsku

    • 13,00 zł
  • Zrazy zawijane z karkówki z korniszonami

    • 13,00 zł
  • Kotlet ziemniaczany z pieczarkami duszonymi w śmietanie

    • 12,00 zł
  • surówki: domowa, z pekińskiej kapusty, kapusta zasmażana

  • Czwartek

  • Zupy: Szczawiowa z jajkiem

    • 4,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka w sosie serowo-ziołowym

    • 13,00 zł
  • Gulasz wieprzowy po węgiersku

    • 13,00 zł
  • Cukinia faszerowana

    • 12,00 zł
  • surówki: marchewka z porem, z białej kapusty, mix warzyw

  • Piątek

  • Zupa: Ogórkowa

    • 4,00 zł
  • Panierowany filet z dorsza

    • 14,00 zł
  • Kieszeń z piersi kurczaka z serem i suszonymi pomidorami

    • 13,00 zł
  • Zapiekanka z warzyw na cieście francuskim

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonej kapusty, bukiet sałat, mini marchewka