Drukuj menu

17.02-21.02

  • Poniedziałek

  • Zupy: Barszcz ukraiński / Meksykańska

    • 4,00 zł
  • Kurczak w potrawce z warzywami

    • 13,00 zł
  • Karkówka pieczona w sosie myśliwskim

    • 13,00 zł
  • Befsztyk wieprzowy z duszoną cebulką

    • 13,00 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami

    • 12,00 zł
  • surówki: surówka z pekińskiej kapusty marchewki i jabłek / z kiszonego ogórka / marchewka z groszkiem

  • Wtorek

  • Zupy: Brokułowa / Pomidorowa

    • 4,00 zł
  • Wątróbka drobiowa w sosie ziołowym

    • 13,00 zł
  • Kieszeń schabowa z pieczarkami

    • 13,00 zł
  • Pulpety w sosie koperkowym

    • 13,00 zł
  • Fusilli w kremowym sosie z suszonymi pomidorami

    • 12,00 zł
  • surówki: colesław, z czerwonej kapusty, kalafior blanszowany

  • Środa

  • Zupa: Kwaśnica / Krem z warzyw

    • 4,00 zł
  • Eskalopki drobiowe w sosie kurkowym

    • 13,00 zł
  • Kotlet schabowy z kością

    • 14,00 zł
  • Gołąbek w sosie pomidorowym

    • 13,00 zł
  • Gołąbek wegetariański z kaszą i grzybami

    • 12,00 zł
      •  

       
  • surówki: koperkowa, marchewka-por, kapusta zasmażana

  • Czwartek

  • Zupy: Grzybowa z makaronem / Biały barszcz

    • 4,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka zapiekany z mozzarellą i pomidorami

    • 13,00 zł
  • Gulasz wieprzowy po węgiersku

    • 13:00 zł
  • Zraz zawijany z boczkiem i ogórkiem

    • 13,00 zł
  • Cannelloni ze szpinakiem i fetą

    • 12,00 zł
  • surówki: z pekińskiej kapusty, ogórka i papryki / z białej rzodkwi / buraczki na ciepło

  • Piątek

  • Zupa: rosół z makaronem / ogórkowa

    • 4,00 zł
  • Panierowany filet z dorsza / dorsz po grecku

    • 14,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka po włosku

    • 13:00 zł
  • Wieprzowina na ostro z grzybami mun

    • 13,00 zł
  • Pierogi z serem na słodko

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonej kapusty i marchewki, bukiet sałat, warzywa blanszowane