Drukuj menu

22 lipca - 26 lipca

  • Poniedziałek

  • Zupa: rosół z makaronem

    • 4,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka w sosie pieczarkowym

    • 12,00 zł
  • Bitka wieprzowa w sosie rozmarynowym

    • 12,00 zł
  • Gulasz wieprzowy

    • 12,00 zł
  • Panierowany camembert z żurawiną

    • 12,00 zł
  • surówki: colesław / mix sałat z sosem jogurtowo-majonezowym

  • Wtorek

  • Zupa: ogórkowa / botwinka

    • 4,00 zł
  • Pierś kurczaka w sosie szpinakowym

    • 12,00 zł
  • Kotlet mielony

    • 12,00 zł
  • Udko pieczone z owocami suszonymi

    • 12,00 zł
  • Pierogi leniwe

    • 12,00 zł
  • surówki: mizeria / koperkowa / marchewka z groszkiem

  • Środa

  • Zupa: krupnik / żurek z jajkiem

    • 4,00 zł
  • Kotlet devolay nadziewany suszonymi pomidorami i mozzrellą

    • 12,00 zł
  • Indyk w sosie żurawinowym

    • 13,00 zł
  • Sztuka mięsa w sosie musztardowym

    • 12,00 zł
  • Placek ziemniaczany z warzywami ratatuille

    • 12,00 zł
      •  

       
  • surówki: domowa /z czerwonej kapusty / buraczki na ciepło

  • Czwartek

  • Zupy: kalafiorowa / krem z pomidorów

    • 4,00 zł
  • Schab w sosie czosnkowym

    • 12,00 zł
  • Karkówka z pieczarkami

    • 12,00 zł
  • Potrawka z kurczakiem i warzywami

    • 12,00 zł
  • Lasagne z warzywami

    • 12,00 zł
  • surówki: marchewka por / z pekińskiej kapusty ogórków i papryki z sosem koperkowym / bukiet warzyw

  • Piątek

  • Zupa: zacierkowa / barszcz ukraiński

    • 4,00 zł
  • Kotlet ziemniaczany z sosem borowikowym

    • 12,00 zł
  • Panierowany filet z dorsza

    • 13,00 zł
  • Grillowana piers kurczaka z dipem paprykowym

    • 12,00 zł
  • Szaszłyk turecki z pieprzem cayenne

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonej kapusty i marchewki / mix sałat / fasolka szparagowa

  • New