Drukuj menu

13 stycznia - 17 stycznia

  • Poniedziałek

  • Zupy: Ogórkowa / Krem z białych warzyw z grzankami

    • 4,00 zł
  • Wstążki z indyka z grzybami w śmietanie

    • 13,00 zł
  • Kotlet mielony

    • 13,00 zł
  • Bitka wieprzowa w sosie własnym

    • 13,00 zł
  • Panierowany camembert z żurawiną

    • 12,00 zł
  • surówki: surówka z kiszonego ogórka, colesław, marchewka z groszkiem

  • Wtorek

  • Zupy: Rosół z makaronem / Krupnik

    • 4,00 zł
  • Sznycel drobiowy

    • 13,00 zł
  • Zraz zawijany z karkówki

    • 13,00 zł
  • Chili con carne

    • 13,00 zł
  • Pierogi z kapustą i pieczarkami

    • 12,00 zł
  • surówki: koperkowa, z czerwonej kapusty, fasolka szparagowa

  • Środa

  • Zupa: Fasolowa / Rybna

    • 4,00 zł
  • Kotlet De volaille

    • 13,00 zł
  • Sztuka mięsa w sosie chrzanowym

    • 13,00 zł
  • Spaghetti bolognese

    • 13,00 zł
  • Placki ziemniaczne

    • 12,00 zł
      •  

       
  • surówki: domowa, bukiet zielonych sałat, buraczki zasmażane

  • Czwartek

  • Zupy: Jarzynowa / Meksykańska

    • 4,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka w sosie z zielonego pieprzu

    • 13,00 zł
  • Klopsiki w sosie koperkowym

    • 13:00 zł
  • Żeberka pieczone w sosie BBQ

    • 13,00 zł
  • Risotto z warzywami

    • 12,00 zł
  • surówki: mizeria, surówka z pekińskiej kapusty, mix warzyw blanszowanych

  • Piątek

  • Zupa: Krem z pomidorów / Kapuśniak

    • 4,00 zł
  • Panierowany filet z dorsza

    • 14,00 zł
  • Shoarma drobiowa

    • 13:00 zł
  • Grillowana karkówka

    • 13,00 zł
  • Lasagne z warzywami

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonej kapusty i marchewki, z marchewki i pora, blanszowany kalafior