Drukuj menu

21 października - 25 października

  • Poniedziałek

  • Zupy: z fasolki szparagowej / koperkowa z zacierkami

    • 4,00 zł
  • Antrykot z indyka panierowany w sezamie

    • 13,00 zł
  • Pieczone udko z kurczaka

    • 12,00 zł
  • Gulasz wieprzowy

    • 12,00 zł
  • Kotlet z sera camembert z żurawiną

    • 12,00 zł
  • surówki: mix sałat, z białej kapusty, warzywa na parze

  • Wtorek

  • Zupy: krem z dyni / gulaszowa z pomidorami i papryką

    • 4,00 zł
  • Indyk z grzybami w sosie śmietanowym

    • 13,00 zł
  • Kieszeń ze schabu z szynką i serem

    • 13,00 zł
  • Kotlet mielony

    • 12,00 zł
  • Pierogi leniwe

    • 12,00 zł
  • surówki: z pekińskiej kapusty / mizeria / marchewka z groszkiem

  • Środa

  • Zupa: rosół z makaronem / kapuśniak

    • 4,00 zł
  • Roladka z piersi kurczaka z pieczarkami

    • 13,00 zł
  • Bitki wieprzowe w sosie własnym

    • 12,00 zł
  • Klopsiki wieprzowe w sosie pomidorowym

    • 12,00 zł
  • Penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i mozzarellą

    • 12,00 zł
      •  

       
  • surówki: marchewka-por / z białej kapusty / buraczki na ciepło

  • Czwartek

  • Zupy: kalafiorowa / pomidorowa

    • 4,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka w sosie z białego wina

    • 13,00 zł
  • Pieczeń wieprzowa w sosie śliwkowym

    • 13,00 zł
  • Chili con carne

    • 12,00 zł
  • Racuchy z jabłkami

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonych ogórków / colesław / marchewka z groszkiem

  • Piątek

  • Zupa: barszcz ukraiński / krem z białych warzyw

    • 4,00 zł
  • Dorsz panierowany / po grecku

    • 14,00 zł
  • Karkówka w sosie z zielonego pieprzu

    • 13,00 zł
  • Kotlet devolay

    • 13,00 zł
  • Risotto z warzywami

    • 12,00 zł
  • surówki: z kiszonej kapusty i marchewki / mix sałat / brokuły z wody