Drukuj menu

06.07-10.07

  • Poniedziałek

  • Zupy: Pomidorowa z ryżem

    • 4,00 zł
  • Filet z piersi kurczaka po parysku z salsą paprykowo-porową

    • 13,00 zł
  • Befsztyk z cebulą

    • 13,00 zł
  • Ragout wieprzowe z warzywami

    • 13,00 zł
  • Penne ze szpinakiem

    • 12,00 zł
  • surówki: mix sałat, koperkowa, marchewka z groszkiem

  • Wtorek

  • Zupy: ogórkowa

    • 4,00 zł
  • Devolay z masłem ziołowym i pietruszką

    • 13,00 zł
  • Bryzol w sosie cebulowym

    • 14,00 zł
  • Szynka w sosie rozmarynowym

    • 13,00 zł
  • Cukinia faszerowana

    • 12,00 zł
  • surówki: sałata z jogurtem, z czerwonej kapusty, kalafior blanszowany

  • Środa

  • Zupa: Grochowa

    • 4,00 zł
  • Kurczak po chińsku z grzybami mun

    • 13,00 zł
  • Gołąbek z sosem pomidorowym

    • 13,00 zł
  • Kotlet schabowy z kością

    • 15,00 zł
  • Lasagne z warzywami

    • 12,00 zł
      •  

       
  • surówki: z pekińskiej kapusty, wielowarzywna, bukiet warzyw

  • Czwartek

  • Zupy: Barszcz ukraiński

    • 4,00 zł
  • Pierś kurczaka nadziewana szpinakiem i fetą

    • 13,00 zł
  • Kurczak po meksykańsku

    • 13,00 zł
  • Karkówka a la barbórka

    • 13,00 zł
  • Pierogi z jagodami

    • 14,00 zł
  • surówki: ogórek kiszony, z białej kapusty, buraczki na ciepło

  • Piątek

  • Zupa: Koperkowa z zacierką

    • 4,00 zł
  • Panierowany filet z dorsza

    • 14,00 zł
  • Szaszłyk po turecku z dipem paprykowym

    • 13,00 zł
  • Eskalopki z piersi indyka z sosem żurawinowym

    • 13,00 zł
  • Naleśniki z serem

    • 12,00 zł
  • surówki: kapusta kiszona, marchewka- por, fasolka szparagowa