Usługi cateringowe na imprezy okolicznościowe
Catering na każdą okazję! Profesjonalny catering dla osób prywatnych na przyjęcie domowe i na imprezę w ogrodzie. Kompleksowa organizacja (catering, obsługa, namioty, wyposażenie). Kobyłka, Wołomin, Warszawa i okolice.
U Barbórki to firma cateringowa, z bogatym doświadczeniem w zakresie obsługi gastronomicznej imprez okolicznościowych. Od 2008 roku obsługiwaliśmy niezliczoną liczbę chrzcin, komunii, wesel, urodzin, imienin, wigilii, spotkań wielkanocnych oraz przyjęć z innych okazji, a także bez okazji. Od dostaw pysznych dań na małe imprezki po kompleksową obsługę hucznych jubileuszy i wesel. Poczuj smak jakości i dołącz do grona naszych zadowolonych Klientów. Zapewniamy pyszne posiłki, fachową obsługę, zastawę, namioty, wyposażenie. Poznaj naszą pełną ofertę cateringu dla osób prywatnych.
Catering na imprezy – catering do domu
Robisz przyjęcie w domu? Wynajmujesz salę bez obsługi cateringowej/kelnerskiej? Niezależnie czy chcesz zorganizować dużego grilla, czy odwiedza Cię liczna rodzina, zawsze możesz na nas liczyć.
Czasy, w których przed zaproszeniem gości na imprezę trzeba było spędzić kilka, a nawet kilkanaście godzin w kuchni już dawno minęły. Podejmując współpracę z Barbórką, możesz skupić się na sobie i swoich gościach, a nie na gotowaniu.
Polacy to bardzo gościnny naród, a co za tym idzie, jedzenie to bardzo ważny element każdej imprezy i podlega surowej recenzji gości. Nie musisz się jednak tego obawiać. Nasi kucharze, wyspecjalizowani w kuchni polskiej, z pewnością pozytywnie zaskoczą Ciebie i Twoich gości. Oferujemy kompleksowe usługi cateringowe. Obsługujemy każdy rodzaj imprez rodzinnych – chrzciny, komunie, przyjęcia weselne, urodziny, a także wieczory panieńskie, grille i pikniki.
Catering na chrzciny
Te ważne wydarzenia w życiu rodziny wiążą się z większą niż zazwyczaj liczbą gości. Warto zatem odciążyć rodzinę i przygotowanie potraw zlecić nam. Na przyjęcie z okazji chrztu z przyjemnością przygotujemy przekąski, dania główne, a także desery.
Catering na urodziny lub imieniny
Współpraca z nami przy okazji organizacji przyjęcia imieninowego lub urodzinowego pozwoli Ci w pełni cieszyć się tym świętem. Niezależnie od tego, czy jest to 18-tka, czy huczna 40-tka, jednego można być pewnym – będzie smacznie!
Catering na domówkę
Szykuje się mała imprezka? Tak przy okazji piątku, albo z okazji bez okazji? Takie są najlepsze. Z przyjemnością dostarczymy wszystko co trzeba, aby godnie podjąć gości. Od przekąsek typu finger food, po sałatki, galarety i ciepłe dania z naszą Ucztą Barbórki na czele.
Catering na komunię
Każde przyjęcie komunijne musi mieć właściwą oprawę gastronomiczną. Oferujemy współpracę zarówno w zakresie dostarczenia smakowitych dań do miejsca, jak i obsługę kelnerską oraz dostarczenie niezbędnych akcesoriów – namiotów, zastawy, stołów itd.
Catering na wesele
Każda para młoda, przy okazji organizacji ślubu, ma bardzo wiele obowiązków i stresów. Nasi Klienci o jedzenie i profesjonalną obsługę cateringową wesela martwić się nie muszą. Najlepszy catering na przyjęcie weselne będzie przygotowany z sercem.
Catering na …
Chyba nie istnieją okazje biesiadne, których nie mieliśmy okazji obsługiwać. Sprawiamy, że każda impreza rodzinna będzie pyszna. Pępkowe, wieczór kawalerski lub panieński? A może rocznica ślubu lub spotkanie w gronie znajomych? Zawsze u Ciebie w kulinarnej potrzebie!
Catering na przyjęcie w ogrodzie – grill, piknik
W przypadku pikniku czy grilla organizowanego w ogrodzie oferujemy pełen pakiet usług związanych z obsługą gastronomiczną:
- dostawę namiotów (z montażem i demontażem)
- dostawę posiłków
- obsługę barmańską i kelnerską
- obsługę grilla
- zapewnienie zastawy
- zapewnienie ławek, stołów, krzeseł
- zapewnienie nalewaków
Nasza oferta za każdym razem jest indywidualna i dopasowana do Twoich potrzeb oraz charakteru imprezy. Inaczej bowiem należy przygotować imprezę z okazji pępkowego, inaczej wieczór panieński, a jeszcze inaczej przyjęcie komunijne oraz wesele w ogrodzie.
Catering wigilijny do domu
Święta Bożego Narodzenia to piękna okazja do spotkania w gronie rodzinnym, jednak tylko gospodarze wiedzą, jak wiele pracy kosztuje ich przygotowanie. Zwłaszcza przygotowanie posiłków wigilijnych wymaga wiele czasu i wysiłku. Jeśli planujesz przyjęcie wigilijne i potrzebujesz aby choć trochę odciążyć Cię w obowiązkach związanych z przygotowaniem świątecznych potraw, nasza oferta jest właśnie dla Ciebie.
Wigilia wymaga wyjątkowej oprawy i wyjątkowych potraw na świątecznym stole. Co roku przygotowujemy potrawy nawet na kilkadziesiąt wigilijnych stołów. Oczywiście wszystko tak smaczne jak u mamy. Nasze menu wigilijne zawiera nie tylko tradycyjne wigilijne potrawy, ale także ich bardziej nowoczesne odmiany. Pyszne pierogi, karp, śledź w różnych postaciach i wiele innych wigilijnych potraw, które sprawią, że Święta będą naprawdę wyjątkowe.
Catering wielkanocny – catering świąteczny
Catering świąteczny z okazji Świąt Wielkanocnych to zestaw starannie przygotowanych dań opartych na tradycyjnych polskich potrawach, które podkreślają charakter tych Świąt.
Menu cateringu wielkanocnego zawiera szeroki wybór pysznych, tradycyjnych potraw. Wśród nich nie może zabraknąć pasztetu z dzika, jajek faszerowanych, smakowitych sałatek, swojskich wędlin, pieczonego mięsa czy też staropolskiego żurku na zakwasie oraz barszczu białego.
Zasięg usług cateringowych dla osób prywatnych
Firma cateringowa U Barbórki kieruje świadczone usługi cateringowe osób z terenu całego województwa mazowieckiego. Ponieważ nasza siedziba mieści się podwarszawskiej Kobyłce, oczywiście najwięcej usług cateringowych świadczymy na terenie Warszawy (catering Warszawa), oraz okolic Warszawy, czyli miast: Wołomin, Legionowo, Otwock, Nowy Dwór Mazowiecki, Mińsk Mazowiecki, Piaseczno, Pruszków, Ożarów Mazowiecki, Kobyłka, Zielonka, Marki, Ząbki, Radzymin.
Catering Warszawa i okolice
- Bemowo, Białołęka, Bielany, Mokotów, Ochota, Praga-Południe, Praga-Północ, Rembertów, Śródmieście, Targówek, Ursus, Ursynów, Wawer, Wesoła, Wilanów, Włochy, Wola, Żoliborz
Catering Kobyłka
- Antolek, Grabicz, Jędrzejek, Maciołki, Mareta Kolonia Chór, Nadarzyn, Piotrówek, Sosnówka, Stefanówka, Turów, Kobylak, Zalasek
Catering Wołomin
- Czarna, Helenów, Zagościniec, Lipinki, Duczki, Stare Grabie, Nowe Grabie, Stare Lipiny, Nowe Lipiny, Majdan, Mostówka, Cięciwa, Leśniakowizna, Ossów, Turów
Catering Radzymin
- Arciechów, Borki, Cegielnia, Ciemne, Dybów Folwark, Dybów Kolonia, Emilianów Łąki, Łosie, Mokre, Nadma Pólko, Nadma Stara, Nowe Słupno, Nowe Załubice, Opole, Ruda, Rżyska, Sieraków, Słupno Osiedle, Stare Słupno, Stare Załubice, Stary Dybów, Stary Janków, Wawrzyna, Wiktorów, Wolica, Zawady, Zwierzyniec.
Catering Otwock
- Celestynów, Kołbiel, Osieck, Sobienie-Jeziory, Wiązowna, Karczew, Józefów, Otwock
Catering Legionowo
- Legionowo, Nieporęt, Serock, Jabłonna, Wieliszew
Catering Zielonka
Catering Ząbki
Catering Marki
Catering Dąbrówka
Catering Klembów
Catering Tłuszcz
Catering do domu = U Barbórki Kobyłka
Od 2008 roku nieprzerwanie działamy w zakresie profesjonalnych usług cateringowych dla firm oraz osób prywatnych. Obsługujemy zarówno imprezy okolicznościowe (chrzciny, urodziny, wesela, jubileusze), jak i imprezy firmowe – konferencje, szkolenia, bankiety. Działamy także na rzecz instytucji publicznych takich jak urzędy, domy kultury, szkoły i przedszkola.
Zapewniamy kompleksowe usługi gastronomiczne i cateringowe przy okazji organizacji wydarzeń i eventów o różnym charakterze i rozmiarze. Od małych imprez firmowych, po szkolenia, konferencje, bankiety, gale oraz wesela i huczne jubileusze. Obsługujemy także imprezy plenerowe. Zapewniamy nie tylko smaczne dania, ale również obsługę kelnerską, zastawę, stoły, ławki, krzesła oraz namioty.
Jest ona dostępna w wersji interaktywnego katalogu:
Można także ją pobrać jako plik PDF:
- Półmisek mięs pieczonych i pasztetów serwowanych z żurawiną
- Deska serów
- Befsztyk tatarski
- Tatar z łososia serwowany z zielonym pieprzem
- Roladki szpinakowe z łososiem
- Cykoria nadziewana wędzonym łososiem na sałatce z rzodkiewki
- Ryba po grecku
- Śledź na trzy sposoby (w oleju, śmietanie, salsa)
- Jaja faszerowane na trzy sposoby
- Jaja faszerowane tradycyjne
- Babeczki koktajlowe zapiekane z serem camembert i bekonem
- Mini tarta z kurczakiem i papryką
- Tortilla z kurczakiem i salsą pomidorową
- Roladki z cukinii z suszonymi pomidorami i serem feta
- Carpaccio z buraka podawane z rukolą i orzechami nerkowca
- Carpaccio z łososia z pesto bazyliowym
- Ogórek z pikantną wołowiną
- Placki z cukinii z wędzonym pstrągiem i pianką chrzanową
- Indyk z pikantnymi warzywami
- Schab po warszawsku
- Indyk w maladze
- Ozory wołowe
- Nóżki wieprzowe
- Szynka ze szparagami
- Łosoś w galarecie
- Pstrąg w galarecie
- Sandacz z sosem tatarskim w galarecie
- Galaretka z dorsza z jajem przepiórczym i wędzonym łososiem
- Tymbaliki z kurczakiem
- Tymbaliki z łososiem
- Tymbaliki z warzywami
- Jarzynowa tradycyjna
- Sałatka orientalna z kurczakiem i kolendrą
- Grecka (mix sałat, ogórek, pomidor, papryka, oliwki, ser feta, sos winegret)
- Chłopska (ziemniaki, boczek wędzony, natka pietruszki, jajko, majonez)
- Nicejska (mix sałat, ogórek, papryka, pomidor, oliwki, tuńczyk, ziołowy sos winegret)
- Barbórka (mix sałat, pomidor, ogórek, papryka, kurczak grillowany w ziołach, sos miodowo-musztardowy)
- Pomidory z mozzarellą (pomidory, ser mozarella, bazylia, sos bazyliowo-balsamiczny)
- Caprese (rukola, kulki sera mozarella, pomidorki koktajlowe, oliwa z oliwek, ocet balsamiczny)
- Brokułowa (brokuły, jajko gotowane, kukurydza, ser feta, pestki słonecznika)
- Szefa (mix sałat, szynka, ser żółty, pomidorki koktajlowe, cebula czerwona)
- Skandynawska z wędzonym łososiem (mieszanka zielonych sałat, mięta, jajko, pomidorki koktajlowe, dresing cytrynowy, wędzony łosoś
- Dworska z piersią kaczki (mix zielonych sałat, pomarańcza, truskawka, borówka amerykańska)
- Cezar z kurczakiem i parmezanem
- Węgierska z wołowiną, pikalmi i sosem pomidorowym
- Arabska z kurczakiem
- Boeuf strogonow
- Ragout wieprzowe z cukinią, papryką oraz ziołami prowansalskimi
- Bigos staropolski
- Flaki
- Flaczki z boczniaków
- Panierowany camembert podawany z żurawiną na bukiecie zielonych sałat
- Śliwka pieczona w boczku z sosem tatarskim
- Nuggetsy z kurczaka z sosem czosnkowym
- Rosół z perliczki i antrykotu z makaronem
- Rosół królewski z kołdunami
- Krem z cukinii z prażonymi migdałami
- Żurek staropolski na zakwasie z jajkiem i kiełbasą
- Krem z pomidorów z czosnkiem i bazylią
- Barszcz czerwony z pasztecikami
- Krem z brokuł z groszkiem ptysiowym
- Zupa krem z borowików z grzankami
- Pikantna zupa meksykańska z wieprzowiną
- Zupa krem z boczniaków serwowana z groszkiem ptysiowym
- Zupa cebulowa z grzankami serowymi
- Medaliony z kurczaka w sosie śmietanowo-czosnkowym
- Panierowany filet z piersi kurczaka
- Panierowany filet z piersi kurczaka zapiekany z mozarellą
- Eskalopki drobiowe w sosie kurkowym
- Kotlet schabowy
- Karkówka w sosie śliwkowym
- Karkówka w sosie korniszonowym
- Polędwiczki wieprzowe w kremowym sosie borowikowym
- Kotlet Devolay
- Devolay z nadzieniem pieczarkowym
- Devolay z nadzieniem serowym
- Kieszeń schabowa nadziewana pieczarkami
- Polędwiczki wieprzowe z mozarellą i grillowaną cukinią
- Sznycelki ze schabu zapiekane z warzywami pod kołderką serową
- Pierś kurczaka nadziewana serem feta i szpinakiem w sosie ze świeżych pomidorów
- Faszerowane bioderko kurczaka rolowane w boczku
- Plastry szynki pieczonej w sosie rozmarynowym
- Łosoś w sosie koperkowym
- Pieczone udko kaczki na duszonych jabłkach z majerankiem
- Polędwiczki szpikowana wątróbka i jabłkami
- Pieczona noga z kaczki sos borówkowy
- Konfitowana pierś z gęsi, ciemny sos z winem i śliwkami
- Eskalopki z polędwiczki z kurkami w śmietanie
- Karkówka szpikowana czosnkiem, sos własny
- Gulasz z dzika z rydzami
- Bitki z dzika z rozmarynem i czosnkiem
- Kurczak na chrupko
- Zrazy wołowe z ogórkiem, wędzonka i musztardą
- Schab z kością faszerowany grzybami, ciemny sos pieczeniowy
- Łosoś, sos koperkowy
- Dorsz w chrupiącym cieście
- Sandacz po polsku
- Ziemniaki z wody
- Ziemniaki opiekane
- Duet ryżowy
- Ryż z warzywami
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Talarki ziemniaczane
- Kapusta zasmażana
- Warzywa grillowane
- Buraczki
- Warzywa blanszowane z masłem ziołowym
- Czerwona kapusta na słodko
- Marchewka z groszkiem
- Cukinia pieczona z czosnkiem i pomidorami
- Marchewka z imbirem glazurowana w miodzie
- Mix zielonych sałat z sosem winegret
- Bukiet surówek (koperkowa, mizeria, z czerwonej kapusty, kolorowa, marchewka por, coleslaw, selerowa)